Sommerferien

Sommerferien - Blexbolex | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Blexbolex
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Sommerferien.pdf
ISBN
4559656571055

BESKRIVELSE

Sommerferien var nesten over. Jeg hadde hagen, engene, innsjøen og sola helt for meg selv! Men så tok bestefar med seg denne store, klønete tosken hjem...En bok uten tekst, der bildene forteller historien.

Hvis de første ... Folk bør allerede nå forberede seg på at sommerferien må tilbringes hjemme, eller i alle fall innenfor Norges grenser, ifølge helsemyndighetene. Sommerferien 2020 - Enorm bobil-pågang. Mange nordmenn planlegger sommerferien i hjemlandet.

Om sommeren prioriterer jeg Norge, med de lange, lyse nettene og tid sammen med venner og familie. Men for å sikre litt sol og varme og få dekket inn noe av eventyrlysten, går også turen ofte også til et sted i utlandet - vanligvis i Europa, men jeg har også reist i USA sommerstid.

RELATERTE BØKER