Skuespillerkunsten

Skuespillerkunsten - Øystein Stene | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Stene
DIMENSJON
5,25 MB
FILNAVN
Skuespillerkunsten.pdf
ISBN
3589148150247

BESKRIVELSE

Hvordan skapes roller og karakterer i tv-drama, på film eller teater? Hva trenger en skuespiller å vite for å kunne stå der framme? Og er dette det samme i dag som det alltid har vært?Denne boken er den første samlede introduksjon til skuespillerkunsten noensinne. Her møter vi sjamaner fra steinalderen, talere fra antikken, gjøglere fra renessansen, filmstjerner fra mellomkrigstiden, performancekunstnere fra åttitallet og realitydeltakere fra vår egen tid. Alt i et forsøk på å finne ut hva slags fag dette er og hvilken kunstform skuespill utgjør. Forfatteren guider oss gjennom skuespillerkunstens historie og metoder, tradisjoner og innovatører. Han definerer de viktigste former, skoler og disipliner innenfor faget, og viser skuespillerkunstens berøring med andre fagfelt, som retorikk, psykologi og antropologi.

Read reviews from world's largest community for readers. Hvordan skapes roller og karakterer i tv-drama, på film eller teater? H... Men i Skuespillerkunsten er de, satt opp mot for eksempel Stanislavskij og alle som har forholdt seg til ham, behandlet med harelabb.

Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Per Sunderland har sin naturlige plass i eliteklanen av Norges største og mest beundrede eldre skuespillere. Med innsikt, urkraft og stort spekter har han ofte satt standard for hvilket nivå skuespillerkunsten bør være på, ikke minst ved en scenisk ro og autoritet som var naturlig til stede allerede helt tidlig i karrieren. Skuespillerkunsten (Heftet) av forfatter Øystein Stene.

RELATERTE BØKER