Såg det ikkje

Såg det ikkje - Svein Aurdal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Aurdal
DIMENSJON
12,14 MB
FILNAVN
Såg det ikkje.pdf
ISBN
3454690342400

BESKRIVELSE

Romanen "Såg det ikkje" handlar om to kameratar som ikkje heilt skjøner kva slags krefter det er som driv kameratskapen fram. Handlinga går føre seg i ein kystby der kvardagslivet er vanskeleg for Johan, den eine hovudpersonen. Det er ei historie om å lengte etter å bli elska utan å kunne gjere det kjent for omverda, særskilt for Eigil, den andre hovudpersonen. Johan finn seg ikkje til rette, han berre diltar etter Eigil utan å skjøne kva som plagar han, ikkje var det tillete å ha slike kjensler og å gjere det kjent var direkte skammeleg. I eit tilbakeblikk ser Eigil alt dette krystallklart, men då er det for seint. Om han hadde sett det tidligare, kunne han ha gjort noko?

Eg seier ikkje meir enn det som eg såg tri føter under skinnfella låg og tvo vende upp og eitt vende ned og trebeinet stod ved si'a. Eg seier ikkje meir enn det som eg såg seks føter under ... - Den kvelden kjem eg aldri til å gløyma.

- Ingen ante at desse eventyra eksisterte. Så var idéen fødd. - Slik eg ser det er det ikkje god samfunnsøkonomi dersom ein legg ned skular og det kjem privatskular i staden.

RELATERTE BØKER