Poplene på St. Hanshaugen

Poplene på St. Hanshaugen - Bjørg Vik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Vik
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Poplene på St. Hanshaugen.pdf
ISBN
5726791697086

BESKRIVELSE

Selvstendig fortsettelse av Små nøkler, store rom. Fortellingen om Elsi Lund fra Colletsgate i Oslo. "Mens Elsi gruer til konfirmasjonen fordi hun ikke har bryster, gruer bror Yngve fordi han ikke tror på Gud." Konfirmasjonsselskapet går av stabelen på selveste Biltmore før jul 1949, og Poplene på St. Hanshaugen følger henne - med venninner, og gutter, fra nye miljøer - gjennom tenårenes korsveier, til hun er 18 år og "Snorres pike". Gjennom realskole og gymnas med stadig videre utfoldelsesrom - men samtidig forsterket opplevelse av de nådeløse klasseskillenes betydning. For ikke å snakke om tilfeldighetenes betydning for utfallet i den erotiske leken, eller kampen.

Hanshaugen følger henne - med venninner, og gutter, fra nye miljøer - gjennom ... Kjøp Poplene på St. Hanshaugen fra Norske serier Selvstendig fortsettelse av 'Små nøkler store rom'.

'Mens Elsi gruer til konfirmasjonen fordi hun ikke har bryster, gruer bror Yngve fordi ha ikke tror på Gud.' Kjøp Poplene på St. Hanshaugen fra Bokklubber Selvstendig fortsettelse av Små nøkler store rom.

RELATERTE BØKER