Ollis

Ollis - Ingunn Thon | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingunn Thon
DIMENSJON
7,41 MB
FILNAVN
Ollis.pdf
ISBN
8720620712491

BESKRIVELSE

Spennande, gripande og morosam barneroman! Heime hos Ollis og mamma er ting snudd på hovudet. Det har flytta inn ein knøttliten, søt veslebror, men også mamma sin irriterande ryddefreak-kjærast. Heime er ikkje lenger slik det var. Heldigvis er nabohuset den perfekte fristaden, for der bur Gro. Ollis og Gro er bestevenner og kjenner kvarandre ut og inn. Eller, gjer dei det? Ollis har ikkje alltid snakka heilt sant til Gro. Og når dei finn eit postkort i ei mystisk, gul postkasse midt i skogen, veks løgna til Ollis seg endå større. Kva er det Ollis veit om postkortet, som Gro ikkje veit? Ein spennande barneroman om vennskap, familie og mot.

Ollis og Gro er bestevenner og kjenner kvarandre ut og inn. Eller, gjer dei det? Ollis har ikkje ... Ollis bor med mamma og kjæresten henna ikkje Borgefar ho har nesten ikkje sitt han i heile sitt liv.

Ei jente som ikke kan «sove med lukka dør eller hoppe frå ei huske i fart. Men ho kan bygge om ein hjulvisp til ei tannbørstemaskin». Gasspeiser Vi leverer og monterer gasspeiser fra: Faber, Vision Line, Wellstraler, Taigaen og Topper/Bigfire.

RELATERTE BØKER