Musikk, ungdom, deltakelse

Musikk, ungdom, deltakelse - Viggo Krüger, Astrid Strandbu | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viggo Krüger, Astrid Strandbu
DIMENSJON
9,27 MB
FILNAVN
Musikk, ungdom, deltakelse.pdf
ISBN
9042860528305

BESKRIVELSE

Denne boken utforsker musikkens mangfold og potensial for å integrere ungdom som står i fare for å havne utenfor.«Musikk, ungdom og deltakelse - musikk i forebyggende arbeid» fremstår imponerende innholdsrik. Forfatterne har lykkes med å sammenstille praksisfortellinger, forskning og begrepsforklaringer til en meningsfull faglig tekst.»Randi Margrethe Eidsaa, Fontene forskning«Vi får presentert gode teoretiske perspektiv, noe som gjør at boken må sees på som noe mye mer enn en bok om musikkterapi. Den kan like gjerne leses som en bok om læringsteori eller som en bok om forebyggende praksis.»Bård Mellin Olsen og Nora Lindèn, Norges barnevernAlle kan holde på med musikk om det legges til rette for det. Musikkutøvelse skal ikke bare være forbeholdt den med stort talent.Arbeid med unge mennesker under barnevernets omsorg vies mest oppmerksomhet, men boken besvarer også spørsmål om hva økt bruk av musikk i institusjoner og virksomheter som skole, barnevern, fengsel, psykisk helsevern, sykehus og rusomsorg kan føre til. Her utforskes også hvordan deltakelse i musikkrelaterte aktiviteter kan gi ungdom gode erfaringer i samhandling med både voksne og jevnaldrende og hva som skal til for at ungdom settes i stand til å engasjere seg i felles musikkprosjekter.Musikk kan brukes av et bredt spekter av yrkesutøvere som for eksempel barnevernspedagoger, vernepleiere, sosionomer, pedagoger, sykepleiere og psykologer. Boken egner seg godt for personer som jobber med unge mennesker i ulike samfunnsinstitusjoner, både musikkterapeuter og andre.

Forfatterne har lykkes med å sammenstille praksisfortellinger, forskning og begrepsforkl... Kjøp 'Musikk, ungdom, deltakelse, musikk i forebyggende arbeid' av Viggo Krüger fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215024394 Musikk, ungdom, deltakelse.

Innen teater, musikk og dans er det ordinære tilbudet til ungdom ofte lite tilgjengelig for tunghørte. Særlig gjelder dette i kulturelle samspillsaktiviteter innenfor disse områdene.

RELATERTE BØKER