Merket for livet

Merket for livet - Emelie Schepp | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emelie Schepp
DIMENSJON
6,10 MB
FILNAVN
Merket for livet.pdf
ISBN
5685810953083

BESKRIVELSE

Merket for livet er Emelie Schepps første bok i serien om Jana Berzelius.Sommeren 1991 våkner den ni år gamle Jana Berzelius opp på et sykehus. Hun husker ikke hvem hun er, eller hvor hun kommer fra. Tjueen år senere er Jana en vellykket jurist og arbeider som statsadvokat. Sammen med politiet skal hun etterforske drapet på avdelingslederen for Migrationsverket, Hans Juhlén. På drapsstedet finner de flere fingeravtrykk som er så små at de må tilhøre et barn. Etterforskningen tar en uventet vending da det dukker opp et nytt lik, denne gangen en ung gutt. Jo mer Jana graver i guttens bakgrunn, desto nærmere kommer hun sannheten om sin egen fortid.

Da er jeg så stolt at jeg vil at alle skal vite at dette har jeg laget. Derfor har jeg kjøpt noen flotte tøymerker til å sy fast på strikkede eller sydde verker.

Mest lest. Et lite stykke moderne Norge; Det våres for lyrikken; 30 dager - 30 stemmer; Følg oss på Facebook! BOK365.no.

RELATERTE BØKER