Merket for livet

Merket for livet - Emelie Schepp | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emelie Schepp
DIMENSJON
6,35 MB
FILNAVN
Merket for livet.pdf
ISBN
6389035395888

BESKRIVELSE

Merket for livet er Emelie Schepps første bok i serien om Jana Berzelius.Sommeren 1991 våkner den ni år gamle Jana Berzelius opp på et sykehus. Hun husker ikke hvem hun er, eller hvor hun kommer fra. Tjueen år senere er Jana en vellykket jurist og arbeider som statsadvokat. Sammen med politiet skal hun etterforske drapet på avdelingslederen for Migrationsverket, Hans Juhlén. På drapsstedet finner de flere fingeravtrykk som er så små at de må tilhøre et barn. Etterforskningen tar en uventet vending da det dukker opp et nytt lik, denne gangen en ung gutt. Jo mer Jana graver i guttens bakgrunn, desto nærmere kommer hun sannheten om sin egen fortid.

Spennende start. Jeg har siden jeg leste Hvite spor tidligere i år vært nysgjerrig på hva som hadde skjedd med Jana Berzelius.

Tekst og film: Eva Østigård, Solvår Øyen og Oscar Løddesøl. Hygiene er en av de viktigste tingene man må tenke på som tattovør, utover å gjøre kunden trygg på at det man gjør er bra. Merket for livet er Emelie Schepps første bok i serien om Jana Berzelius.

RELATERTE BØKER