Leselyst

Leselyst - Tone Selboe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Selboe
DIMENSJON
5,46 MB
FILNAVN
Leselyst.pdf
ISBN
8986155096119

BESKRIVELSE

En bok for alle som er glad i å lese, og som sier noe om hva som skjer når vi leser. «Hvorfor leser vi? Spørsmålet har like mange svar som det har lesere: Vi leser for bekreftelse og for motstand, for nytelse og for lærdom, for atspredelse og av kjedsomhet, for å lære og for å slippe å lære, for å finne oss selv og for å komme bort fra oss selv, for å glemme og for å huske.» "Leselyst" springer ut av kjærlighet til litteraturen. Boka beskriver hvordan lesere blir rystet, oppslukt og berørt av litteratur. Den spør hva som skjer når vi leser, og forteller om litteraturens betydning for hvordan vi lever og tenker. Hvorfor oppleves det å lese som en livsnødvendighet? Kjærligheten til litteratur er ingen ensom kjærlighet; tvert imot blir den som leser innlemmet i et fellesskap av andre lesere. Boka er en hyllest til litteraturen og er tilegnet alle som leser, uansett situasjon eller bakgrunn.«Ingen bokelskere bør går glipp av litteraturprofessor Tone Selboes bok «Leselyst - Om bøker, liv og litteratur». Selboe går på en stillferdig og folkelig måte inn i lesningens mysterier, hva det er som får oss til å bli lesere og hvilket utbytte vi kan forvente oss." DAGBLADET

Er det viktigere å skape leselyst blant barn og ungdom enn at de leser gode, kvalitetsbøker? Det finnes mange ulike serier og enkelttitler for barn og ungdom. Gyldendal gjør sitt for å stimulere barn og unges leselyst. Hele 81 titler for disse aldersgruppene er med på forlagets vårliste.

Få flere gode ideer fra nettsiden til skolebiblioteket vårt.Jeg har så flaks som bare det. Jeg jobber nemlig på en skole med et fantastisk skolebibliotek. Kjøp 'Leselyst, om bøker, liv og litteratur' av Tone Selboe fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER