Jeg ser deg

Jeg ser deg - Clare Mackintosh | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clare Mackintosh
DIMENSJON
7,50 MB
FILNAVN
Jeg ser deg.pdf
ISBN
7124043764865

BESKRIVELSE

En dag ser Zoe Walker sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under. Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og det samme skjer neste dag. Zoe oppdager til sitt sjokk at disse kvinnene er ofre for voldelige forbrytelser. Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk. For Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret.

Kategorier Healing, hverdagsmagi, perspektiv, relasjonsmagi, Selvforståelse, Selvinnsikt, Sjelen kaller, sjelens visdom, Sjelesang, Synarchy, synergi. Jeg ser deg omringet av dine kompiser, hvor dere står side om side, uten å føle nærhet. Dere snakker, men ingenting treffer hjertet ditt.

Nasjonale kinoprogram-app. Følg oss. JEG SER DEG Om klarsyn, healing og energi, og søk etter savnede.

RELATERTE BØKER