Jeg ser deg

Jeg ser deg - Clare Mackintosh | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clare Mackintosh
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
Jeg ser deg.pdf
ISBN
7803636291543

BESKRIVELSE

En dag ser Zoe Walker sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under. Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og det samme skjer neste dag. Zoe oppdager til sitt sjokk at disse kvinnene er ofre for voldelige forbrytelser. Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk. For Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret.

2 Uskyldig lam, så ynkelig / du ville ofres hen. / Din kjærlighet har bundet deg / å få oss løst igjen. "Jeg ser" av Sigbjørn Obstfelder er et dikt med en utradisjonell form som tar opp et tema som kan virke kaotisk.

Dokumentarfilm som prøver å være balansert, men som likevel havner på den klarsyntes side. Jeg ser, jeg ser … Jeg er vist kommet på en feil klode! Her er så underligt … Relaterte artikler. Ukas dikt «Hvor har jeg vært» av Arild Nyquist «Vi skulle kanskje samle oss» av Kari Bremnes; I mørketiden trenger vi kjærlighet «Så tag mit hjerte» av Tove Ditlevsen; Relaterte bøker.

RELATERTE BØKER