Jeg ser deg

Jeg ser deg - Clare Mackintosh | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clare Mackintosh
DIMENSJON
3,75 MB
FILNAVN
Jeg ser deg.pdf
ISBN
9630663652418

BESKRIVELSE

En dag ser Zoe Walker sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under. Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og det samme skjer neste dag. Zoe oppdager til sitt sjokk at disse kvinnene er ofre for voldelige forbrytelser. Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk. For Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret.

BOKEN ER UTSOLGT, MEN DU KAN HØRE LYDBOKEN PÅ: WWW.W-VERDEN.NO. I boken «Jeg ser deg» gir Michael oss et spennende innblikk i arbeidet med savnetsaker, lar oss ta del i sin personlige utviklingshistorie som klarsynt medium og deler raust av sine metoder for å utvikle klarsyn Drømmer du om å jobbe som healer,terapeut eller intuitiv veileder? Ønsker du å hjelpe mennesker som av forskjellige årsaker trenger å bli sett, hørt og forstått på en unik og kraftfull måte for å komme videre i livet sitt? Med 1 års studie hos oss blir du utdannet Jeg ser deg terapeut Dokumentarfilmen "Jeg ser deg" følger Michael Winger, som forsøker å finne savnede personer ved hjelp av det han foretrekker å kalle intuisjon.

Dokumentarfilm som prøver å være balansert, men som likevel havner på den klarsyntes side. Jeg ser, jeg ser … Jeg er vist kommet på en feil klode! Her er så underligt … Relaterte artikler. Ukas dikt «Hvor har jeg vært» av Arild Nyquist «Vi skulle kanskje samle oss» av Kari Bremnes; I mørketiden trenger vi kjærlighet «Så tag mit hjerte» av Tove Ditlevsen; Relaterte bøker.

RELATERTE BØKER