Historie vg2

Historie vg2 - Kristin Fossum, Tor Arne Myhrvold, Ellen Ugland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Fossum, Tor Arne Myhrvold, Ellen Ugland
DIMENSJON
10,49 MB
FILNAVN
Historie vg2.pdf
ISBN
6190290858602

BESKRIVELSE

I arbeidsboka finner lærere og elever tilleggsstoff og flere aktiviteter. Arbeidsoppgavene tar samlet sikte på å oppfylle ferdighetskravene i læreplanen: kritisk vurdering av kilder, bruk av digitale verktøy til presentasjon av historiske personer og hendinger, drøfting av historiske forklaringer, og hva som ligger bak inndelingen av historien i perioder. Noen arbeidsoppgaver knytter historiske hendinger til vår egen tid og skaper forståelse for sammenhenger i historien.Forfatterne er Kristin Fossum, Tor Arne Myhrvold og Ellen Ugland, aller er erfarne historielærere med lang erfaring fra undervisning i historie.

finne og vurdere historisk materiale som kilder og bruke det i historiske framstillinger; presentere en historisk person og diskutere hvordan samtidige samfunnsrammer påvirket denne personens handlinger Historie Vg2-3, er ettbindsutgaven for begge årene og oppdatert i 2013. Læreverket finnes også i to bind - ett til hvert årstrinn og en egen utgave til påbyggingskurset.

Det betyr at det legges vekt på arbeid med kilder og kildeoppgaver i alle emner. Etter Vg2 studieforberedende utdanningsprogram Historieforståelse og metoder Mål for opplæringen er at eleven skal kunne . finne og vurdere historisk materiale som kilder og bruke det i historiske framstillinger; presentere en historisk person og diskutere hvordan samtidige samfunnsrammer påvirket denne personens handlinger Historie Vg2-3, er ettbindsutgaven for begge årene og oppdatert i 2013.

RELATERTE BØKER