Historie om et ekteskap

Historie om et ekteskap - Geir Gulliksen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Gulliksen
DIMENSJON
8,31 MB
FILNAVN
Historie om et ekteskap.pdf
ISBN
7042429212835

BESKRIVELSE

Dette er en kjærlighetshistorie av i dag, en fortelling om et moderne samliv. Den handler om Timmy og Jon og livet de har sammen. Alt går bra, inntil det plutselig ikke går lenger, hva var det som hendte? Romanen undersøker om det er mulig å forstå hva som skjer når noen slutter å elske hverandre. Om det er mulig å forstå kjærligheten og hva den gjør med oss. Jon forsøker å se seg selv og forholdet gjennom Timmy, slik han tenker seg at hun kan ha opplevd det. Slik blir dette en fortelling om innlevelse, om hva et langvarig kjærlighetsforhold er og kan være, og om de største forhåpninger vi har til oss selv og hverandre.

modig og modent stiller han skarpt på det komplekse ansvaret menneske har overfor kvarandre, og like mykje overfor seg sjølv. Historie om et ekteskap er, som alle Gulliksens bøker, skrevet med en enormt sterk språkfølelse som gjør romanen like vakker som den er interessant." Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen "Historie om et ekteskap viser forfattaren på sitt aller, aller beste ... modig og modent stiller han skarpt på det komplekse ansvaret menneske har overfor kvarandre, og like mykje overfor seg sjølv. Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om ekteskap og mer enn 1200 andre emner. Historie om et ekteskap hadde urpremiere på Brageteatret 6.

Romanen "Se på oss nå" utkom høsten 2018. Sammen med kronprinsesse Mette-Marit redigerte han antologien "Hjemlandet" i 2019. Forfatter Geir Gulliksen avviser at «Historie om et ekteskap» er en roman om hans forrige ekteskap eller hans skilsmisse.

RELATERTE BØKER