Gi lyd

Gi lyd - Kjartan Fløgstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjartan Fløgstad
DIMENSJON
12,11 MB
FILNAVN
Gi lyd.pdf
ISBN
3848887293239

BESKRIVELSE

Gi lyd opnar døra inn til Kjartan Fløgstads overdådige fabuleringskunst Heilt sidan debuten i 1968 har Fløgstad levert friske skriftstykke, breie romanar og dikt og songtekstar som har prega samtalen om litteratur og samfunn her til lands. "Alt eg har skrive har vore der på førehand. Det var berre å skriva det," har han sagt - og presentert lesaren for ei lang rad med leverandørar av liv og død, drift og tanke: Hertingen, Langethomas, Salim Mahmood, Ann Dante, Gro Ruud, Åtgjerd Uveland, Dikke Dahr, Robinson Freitag, Bjørn Blakke, Greven og Grevinna av Bar Bakke, Pål Seland, Klaus Reading og mange fleire.

Skriv inn riktige ord. Sett sammen synonymer.

Lytt og skriv GI LYD ! magne mikkelsen Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Vi fant 52 synonymer til GI LYD FRA SEG. gi lyd fra seg består av 4 vokaler og 7 konsonanter.

RELATERTE BØKER