Det store i det lille

Det store i det lille - Jodi Picoult | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jodi Picoult
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Det store i det lille.pdf
ISBN
5965719156732

BESKRIVELSE

Kjærligheten som binder oss sammen er sterkere enn de forskjellene som skiller oss.Når en nyfødt baby dør etter en rutineoperasjon på sykehuset, er det ingen tvil om hvem som vil bli stilt til ansvar: sykepleieren som hadde forbud fra babyens far om å ha noe som helst med barnet å gjøre. Det sykepleieren, forsvareren hennes og barnets far ikke vet, er at dette dødsfallet kommer til å forandre livet deres for alltid, på godt og vondt.Det store i det lille er en roman om fordommer og makt, om hva som skiller oss og binder oss sammen. Den åpner øynene dine.Nr. 1 på New York Times' bestselgerliste.

Men vi vil også gi deg de gode stemningene, - de sanselige opplevelsene. Jeg klamrer meg til det lille. Det som er håndgripelig.

Kjøp digital tilgang her. Den tidligere Odd-spilleren mister hele sesongen.

RELATERTE BØKER