Den lille penselen

Den lille penselen - Bjørn F. Rørvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn F. Rørvik
DIMENSJON
5,52 MB
FILNAVN
Den lille penselen.pdf
ISBN
6164109361136

BESKRIVELSE

Det var en gang en liten pensel som bodde i malerskapet hos en berømt maler.Penselen ville så gjerne male, men de store penslene stilte seg alltid forrest.- Jeg kan vel få male bare bitte litt? sa den lille penselen. - Bare en liten prikk, eller noe?En kveld, da den lille penselen prøvde å komme seg litt lenger fram, kastet de store ham ut av skapet.

- Bare en liten prikk, eller noe? Den lille penselen er redd for mus, men den store sopekosten passer på ham. Edvard Munch ligger og sover da tyven kommer for å stjele bilder.

Den lille penselen sovner trygt inntil ham, men midt på natten blir han vekket av en innbruddstyv. Kjøp Den lille penselen fra Bokklubber Det var en gang en liten pensel som bodde i malerskapet hos en berømt maler. Penselen ville så gjerne male, men de store penslene stilte seg alltid forrest.

RELATERTE BØKER