De døde ser deg

De døde ser deg - Alexander Løken | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander Løken
DIMENSJON
8,2 MB
FILNAVN
De døde ser deg.pdf
ISBN
5009986579506

BESKRIVELSE

Hvordan er det å være ung i et samfunn der ingen hemmeligheter er trygge og der alle overvåker alle - også de døde?Seksten år gamle Liv Wiik har en mørk hemmelighet. Hun er nekromantiker - en som kan mane fram de døde.Everest Brox har skapt seg en formue på å stjele andres hemmeligheter. Jo mer han vet, jo mektigere blir han. Nå vil han bruke Livs evner til å nå nye høyder.Men Liv er alvorlig syk. Hun har bare et halvt år igjen å leve. Og snart vil hun innse at det finnes verre ting enn å dø ...Jeg skal fortelle deg om det første livet mitt, kort og trist som det var," begynte Onryo uten å snu seg mot Liv. "Og så skal jeg fortelle deg om da jeg døde og det andre livet mitt som fulgte. Det er en mye mer interessant historie."De døde ser deg er Alexander Løkens første ungdomsroman.

1982) debuterte i 2014 med Trollskallen, første bok i den spennende trilogien om Edvard Frosts ekspedisjoner, som også vant Bokslukerprisen i 2015.I tillegg ble boken nominert til ARKs barnebokpris. Ormeegget (2015) og Ulvehammeren (2016) er de to andre bøkene i trilogien.

Boka handler om Liv Wiik på 16 år som har en stor hemmelighet. Hun er en nekromatiker.

RELATERTE BØKER