Blomsterhandlersken

Blomsterhandlersken - Gro Dahle | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Dahle
DIMENSJON
4,67 MB
FILNAVN
Blomsterhandlersken.pdf
ISBN
7371730430054

BESKRIVELSE

Dette er en roman om Sigrid, som selger blomster og lever et rolig familieliv. Nå lurer hun på om det er kroppen hennes eller forholdet til mannen det er noe i veien med. For noe er galt. Og det hjelper ikke at moren ringer hele tiden. Det eneste som hjelper, er å ta drosje.Blomsterhandlersken er en samlivsroman som både er rar og gjenkjennelig.

Barnelitteratur Dahle har også utgitt en rekke barnebøker, blant annet Emilie og den umulige mammaen (1992), Simon og Kaia bader (1993), Den helt vidunderlige grisen Nøffi (1998), Snill (2002, Brageprisen), Sinna mann (2003) og Håret til mamma (2007). Blomsterhandlersken er en samlivsroman som både er rar og gjenkjennelig. Leservurderinger (0) Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering.

For noe er galt. Og det hjelper ikke at moren ringer hele tiden. Blomsterhandlersken (2010) er hennes andre roman.

RELATERTE BØKER