Bølger som slår

Bølger som slår - May Anne Rykkelid | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Anne Rykkelid
DIMENSJON
6,55 MB
FILNAVN
Bølger som slår.pdf
ISBN
7198036662684

BESKRIVELSE

Tora har hele sitt liv båret på et savn etter sin ukjente far. Etter morens død finner hun et postkort fra Italia, datert ti år tidligere og underskrevet av faren. Tora bestemmer seg for å lete etter ham. Hun vil ha svar på hvorfor han forlot barndomshjemmet på Farstad før hun ble født, og hvorfor han aldri kom tilbake. Hun legger ut på en reise til Italia, en tur som byr på flere opplevelser enn hun på forhånd kunne forestilt seg. May Anne Rykkelid bor i Sandefjord, er 55 år, gift og har tre voksne barn. Etter mange års yrkeserfaring som kurator i barnevernet, og før det som sekretær under rettssaker for en domstol, begynte hun å skrive fortellinger og historier, hvor hun også tar med erfaringer fra egen oppvekst og mange reiser. Dette er hennes tredje roman.

Noen her med førstehåndserfaring med denne båten so... Bildet jeg tok av vannet med bølger som slår inn mot land, og trekker seg tilbake minnet meg om noe: Tidebønnene! Rytmen i tidebønnen er som bølger som slår inn mot land og trekker seg tilbake. Morgen, middag og kveld.

Noen pasienter kan også ha en U-bølge, som har det samme formål som den T-bølgen. Unormalt i EKG rytmer kan vise problemer i den elektriske aktiviteten i hjertet. Ingen har noen gang klart å male en bølge.

RELATERTE BØKER