Bare barnemat!

Bare barnemat! - Christine Henriksen, Janne Anita Kvammen, Rut Anne Thomassen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Henriksen, Janne Anita Kvammen, Rut Anne Thomassen
DIMENSJON
10,75 MB
FILNAVN
Bare barnemat!.pdf
ISBN
8886800135920

BESKRIVELSE

Riktig kosthold er viktig for barn og ungdom som skal vokse og utvikle seg. I denne boka får du alt du trenger å vite for å sikre at maten inneholder de næringsstoffene og den energien som den lille kroppen trenger helt fra livets begynnelse til tenårene. Forfatterne er eksperter på barn og ernæring. De gir faglige råd, praktiske tips og oppskrifter. De er oppdatert på ny forskning innenfor kosthold under graviditet og amming, matvareallergi og sukkerdebatten. Boka tar opp det daglige kostholdet og hvordan man kan innarbeide gode vaner i en hektisk hverdag. I tillegg gir forfatterne råd om overvekt hos barn, kresenhet, jernmangel, spiseforstyrrelser med mer.

Kom på mat og lek og prat! BareBarnemat er et møtested for foreldre med barn i alderen 0 til 12 år. Her samles vi rundt et hyggelig middagsbord annenhver tirsdag fra kl.

0:14. Det er ikke alltid det passer å lage hjemmelaget, sånn er det bare🤷‍♀️⁣ ⁣⁣ Livet skjer, og i enkelte perioder er det bedre å senke skuldrene, kjøpe ferdig og gjøre det som skaper minst stress🧘🏼‍♀️⁣⁣ ⁣⁣ Men da må det også finnes gode alternativer, ... Pris: 319,-.

RELATERTE BØKER