Bare barnemat!

Bare barnemat! - Christine Henriksen, Janne Anita Kvammen, Rut Anne Thomassen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Henriksen, Janne Anita Kvammen, Rut Anne Thomassen
DIMENSJON
5,87 MB
FILNAVN
Bare barnemat!.pdf
ISBN
5603044178091

BESKRIVELSE

Riktig kosthold er viktig for barn og ungdom som skal vokse og utvikle seg. I denne boka får du alt du trenger å vite for å sikre at maten inneholder de næringsstoffene og den energien som den lille kroppen trenger helt fra livets begynnelse til tenårene. Forfatterne er eksperter på barn og ernæring. De gir faglige råd, praktiske tips og oppskrifter. De er oppdatert på ny forskning innenfor kosthold under graviditet og amming, matvareallergi og sukkerdebatten. Boka tar opp det daglige kostholdet og hvordan man kan innarbeide gode vaner i en hektisk hverdag. I tillegg gir forfatterne råd om overvekt hos barn, kresenhet, jernmangel, spiseforstyrrelser med mer.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788242959744 Kjøp 'Bare barnemat!, riktig kosthold for gravide, ammende, barn og ungdom' av Christine Henriksen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet | 9788272015090 Bare barnemat.

Forfatterne av Bare barnemat omtales i følgende artikkel som omhandler viktigheten å innføre mat tidlig. Riktig kosthold er viktig for barn og ungdom som.. I regelverksammenheng er barnemat definert som næringsmidler til særskilte grupper.

RELATERTE BØKER