Å lytte til hakkespetter

Å lytte til hakkespetter - Ruth Lillegraven | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Lillegraven
DIMENSJON
4,44 MB
FILNAVN
Å lytte til hakkespetter.pdf
ISBN
8760963752760

BESKRIVELSE

En aktuell og relevant bok for mennesker i dagens samfunn. Individet opplever et stadig økende press om funksjonalitet, tilpasning og mestring. Mange tåler ikke trykket. Psykiske lidelser brer om seg, ikke minst er unge og sårbare personligheter utsatt. Denne boka tar utgangspunkt i at naturen har «healing powers». Gjennom egne opplevelser og fagligpersoners tilnærming vises at naturen er vår beste terapeut.

De finnes i skog fra havnivå til høye fjellområder, og er utbredt på alle kontinenter unntatt Australia, oseaniske øyer og Antarktis. Våre moderne spetter antas å ha blitt dannet for omtrent fem millioner år siden, og er blant våre eldste fuglegrupper. Å lytte til lyder og rytme i språket 18.

Men først og fremst handler det om naturen som kilde til liv! NB! Ved bestilling av mer enn en bok i nettbutikken, vil porto øke i hht postens satser. Pris: 302,-. innbundet, 2016.

RELATERTE BØKER