Å lytte til hakkespetter

Å lytte til hakkespetter - Ruth Lillegraven | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Lillegraven
DIMENSJON
4,33 MB
FILNAVN
Å lytte til hakkespetter.pdf
ISBN
3775635917176

BESKRIVELSE

En aktuell og relevant bok for mennesker i dagens samfunn. Individet opplever et stadig økende press om funksjonalitet, tilpasning og mestring. Mange tåler ikke trykket. Psykiske lidelser brer om seg, ikke minst er unge og sårbare personligheter utsatt. Denne boka tar utgangspunkt i at naturen har «healing powers». Gjennom egne opplevelser og fagligpersoners tilnærming vises at naturen er vår beste terapeut.

Illustrert med naturfotografier. Kjøp Å lytte til hakkespetter fra Bokklubber En aktuell og relevant bok for mennesker i dagens samfunn. Individet opplever et stadig økende press om funksjonalitet, tilpasning og mestring.

Å lytte til ordene - vise at du er opptatt av hva den andre har å fortelle deg, stille spørsmål, bekrefte det du har hørt/forstått, osv. Norsk: ·Oppfatte lyd av noe, høre Hakkespetter eller egentlige spetter (Picinae) er én av tre underfamilier i spettefamilien (Picidae), og i særklasse den med tallrike av dem. Gruppen teller omkring 206 arter eller mer.

RELATERTE BØKER