Venn med alle

Venn med alle - Gunnar Wærness | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Wærness
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
Venn med alle.pdf
ISBN
4852119298796

BESKRIVELSE

«Venn med alle», Gunnar Wærness' første diktsamling på fem år, består av tekster skrevet mellom 2012 og 2018. Det er en samling billedrike, kloke og gripende dikt, som flakker på kryss og tvers av grenser og systemer, kulturen og historien, gjennom sin tematisering av språk, ånd, tid, folk, nasjon, vold, vandring og flukt, natur og død. Det er en bok befolket av helter og skurker: poeter, prester, politikere, profeter, hekser, sjamaner, medier, budbringere, ødeleggere, overlevere og skadelidende. Figurer som Kain og Abel, Lenin, William Blake, voodoo-guddommen Agwé, Donald Duck og Mikke Mus står side om side med båtflyktninger og ofre for skolemassakre, og overalt høres de dødes stemmer, som veileder, formaner og refser de levende. «Venn med alle» bruker rolledikt, fiksjoner og flerstemmighet for å avbilde et større, transnasjonalt kollektiv og er et forsøk på å forhandle frem en ny kontrakt mellom levende og døde.

Et fellestrekk hos oss på Sidetmedord.no er at mange søker etter andre med samme problemstillinger som dem selv. Litt slik "like barn leker best". Biskop: - Jesus ville vært venn med alle på Facebook (VG Nett) Hvis Jesus hadde levd i dag, ville han vært en flittig bruker av sosiale medier, mener lederen for den tyske katolske kirken. 1.

I dag ligger venneforespørsler over alt og det er vanskelig å holde oversikten. Vennskap kan være så mangt.

RELATERTE BØKER