Veien til nattens ende

Veien til nattens ende - Gunnar F. Klinge | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar F. Klinge
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Veien til nattens ende.pdf
ISBN
3216578983630

BESKRIVELSE

Iris sliter med å takle hverdagen etter farens død og isolerer seg på skolen, da en fryktelig ulykke snur opp ned på alt. Iris tvinges ut på en reise gjennom natten der marene puster henne i nakken og sorgen flyr på brede vinger med skarpe klør. Veien til nattens ende er en fantastisk fortelling om sorg og savn og heltemot. I en verden der porten mellom drøm og våken virkelighet står åpen må Iris risikere alt for å redde den hun er glad i, uten å se seg tilbake.

Du lukker øynene og faller inn i søvnen. Og da kan alt hende".

Les den, du glemmer den ikke med det første! Anbefalt av . Forfatter: Klinge, Gunnar Furuseth; Tittel: Veien til nattens ende; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: u; Eier: KVINESDAL; Emne: Foreldre og barn; Sorg Veien til nattens ende er en fantastisk fortelling om sorg og savn og heltemot. I en verden der porten mellom drøm og våken virkelighet står åpen må Iris risikere alt for å redde den hun er glad i, uten å se seg tilbake. Veien til nattens ende er en fantastisk fortelling om sorg savn og heltemot, i tradisjonen etter Astrid Lindgren, Roald Dahl og J.K.

RELATERTE BØKER