Veien til nattens ende

Veien til nattens ende - Gunnar F. Klinge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar F. Klinge
DIMENSJON
11,17 MB
FILNAVN
Veien til nattens ende.pdf
ISBN
4637600275615

BESKRIVELSE

Iris sliter med å takle hverdagen etter farens død og isolerer seg på skolen, da en fryktelig ulykke snur opp ned på alt. Iris tvinges ut på en reise gjennom natten der marene puster henne i nakken og sorgen flyr på brede vinger med skarpe klør. Veien til nattens ende er en fantastisk fortelling om sorg og savn og heltemot. I en verden der porten mellom drøm og våken virkelighet står åpen må Iris risikere alt for å redde den hun er glad i, uten å se seg tilbake.

pris: 299,-Spar: 37,- Louis-Ferdinand Céline (født 27. mai 1894, død 1.

Klinge Kjøp Veien til nattens ende fra Bokklubber Iris sliter med å takle hverdagen etter farens død og isolerer seg på skolen, da en fryktelig ulykke snur opp ned på alt. Iris tvinges ut på en reise gjennom natten der marene puster henne i nakken og sorgen flyr på brede vinger med skarpe klør. Lenge før hovedpersonen Lene på begynnelsen av reisen til nattens ende står ved et vindu hvor du svakt skimter gjenskinnet av bokstavene Now It's Dark, vet du at en film som dette aldri er ... bok365.no Iris sliter med å takle hverdagen etter farens død og isolerer seg på skolen, da en fryktelig ulykke snur opp ned på alt.

RELATERTE BØKER