Språkskrinet 1

Språkskrinet 1 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,76 MB
FILNAVN
Språkskrinet 1.pdf
ISBN
1994577635489

BESKRIVELSE

Språkskrinet lærerveiledninger inneholder forslag til introduksjoner til hvert oppslag, tips og ideer til gjennomgang av oppslagene. Til hvert oppslag finnes en kopieringsoriginal til oppfølging av det elevene har jobbet med. Fasit finnes til de sidene det er aktuelt. Med Språkskrinet-serien jobber elevene med ordkunnskap, språklære og skriving i én og samme bok. Hvert tema i elevboka har tre oppslag hvor de jobber med språket på ulike måter. Bøkene har en struktur som gjør det enkelt å ha en felles gjennomgang til hver ny øvelse. Språkskrinet-serien er i hovedsak ment for 1.-4.trinn.

Til hvert oppslag finnes en kopieringsoriginal til oppfølging av det elevene har jobbet med. Språkskrinet robot lärarwebb är en webbtjänst. Suverän för gemensam genomgång - inför, under och efter arbetet med ett nytt kapitel och ett nytt tema.

Språkskrinet-serien er i hovedsak ment for 1.-4.trinn. Språkskrinet 1, i hovedsak beregnet på 1. trinn, har kun to oppslag for hvert tema.

RELATERTE BØKER