Spionenes arv

Spionenes arv - John Le Carré | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Le Carré
DIMENSJON
7,52 MB
FILNAVN
Spionenes arv.pdf
ISBN
6551768208182

BESKRIVELSE

Peter Guillam, trofast kollega av George Smiley i den britiske etterretningstjenesten, mottar et brev fra sin gamle arbeidsgiver. Årsak? Hans fortid i den kalde krigen har kommet tilbake for å hjemsøke ham. Etterretningsoperasjoner som en gang ga en smak av det hemmelige London, og involverte karakterer som Alec Leamas, Jim Prideaux, George Smiley og Peter Guillam selv, skal granskes. Det er langt fra bare gode minner som vekkes til live.

Se flere bøker fra John le Carré. Spionenes arv (Innbundet) av forfatter John le Carré. Pris kr 332 (spar kr 47).

Språket sprudler - av litterær skaperkraft, av humor, av menneskeinnsikt, av ettertanke. (…) Spionens arv bekrefter en gang for alle at John le Carré klarer å lage stor litteratur av den ellers så utskjelte spionsjangeren.» Spionenes arv Oversatt av Heidi Grinde.

RELATERTE BØKER