Sorgensoveralt

Sorgensoveralt - Valérie Rouzeau | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Valérie Rouzeau
DIMENSJON
12,11 MB
FILNAVN
Sorgensoveralt.pdf
ISBN
2658513965511

BESKRIVELSE

Pas revoir, som på norsk heter Sorgens.overalt, ble umiddelbart en kritiker.suksess da den kom ut i 1999, og er en av de mest.selgende diktsamlingene i Frankrike på mange år. I denne boken utforsker hun hensynsløst sin overveldende sorg ved farens bortgang - i et særpreget språk fullt av slang, barneregler, vrengte klisjeer og nyord - her gjendiktet til norsk og med etterord av Kjersti .Annesdatter Skomsvold.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Sorgensoveralt Rouzeau, Valérie. Innbundet.

Kilde: eBokBib - og siden kjøpt selv Språk: Bokmål, oversatt fra fransk av Kjersti Annesdatter Skomsvold Akkurat når jeg nesten hadde slått meg til ro med at min evne til å bli kraftig følelsmessig berørt av bøker hadde forlatt meg, leste jeg denne - og den reiv hjertet mitt i fillebiter. Kjøp Sorgensoveralt. "Pas revoir", som på norsk heter "Sorgens.overalt", ble umiddelbart en kritiker.suksess da den kom ut i 1999, og ... Kjøp Sorgensoveralt fra Tanum 'Pas revoir', som på norsk heter 'Sorgens.overalt', ble umiddelbart en kritiker.suksess da den kom ut i 1999, og er en av de mest.selgende diktsamlingene i Frankrike på mange år.

RELATERTE BØKER