Slutten

Slutten - Mats Strandberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mats Strandberg
DIMENSJON
12,65 MB
FILNAVN
Slutten.pdf
ISBN
1611636371643

BESKRIVELSE

Hva ville du gjort om det var fire uker til en komét traff jorden? Du er sytten år gammel. Det er sommer og verden er akkurat som før. Men du vet hva som kommer til å skje. Om en måned er vi alle borte. Hvordan føles det å vite eksakt hvilket klokkeslett du skal dø på? Hva vil du gjøre den siste tiden? Og hvem vil du gjøre det sammen med? "Slutten" er fortellingen om Lucinda og Simon - to ensomme unge mennesker som lever på lånt tid. En tragisk hendelse binder dem sammen, og jakten på svar vokser til en felles besettelse. Men vil de rekke det før himmelen blir hvit og alt er slutt? Til tross for det mørke temaet er "Slutten" mer enn en preapokalyptisk dystopi. Det er også en sterk kjærlighetsfortelling, og en roman som gir leseren anledning til å filosofere over hvem vi er, over menneskets plass i verden, og hva vi gjør med kloden vår. "Årets mest spennede og mest hjerteskjærende bok." Dagens Nyheter

Men vil de rekke det før himmelen blir hvit og alt er slutt? Til tross for det mørke temaet er "Slutten" mer enn en preapokalyptisk dystopi. Du har rett til kompensasjon for lønn de første 20 dagene du er permittert. NAV dekker lønnen din fra tredje dag, og maksimalt i 18 dager. Slutten av renessansen er like vanskelig å datere som dens begynnelse.

Mange markerer den asketiske munken Girolamo Savonarola i Firenze som vokste i makt i årene 1494-1498 som slutten på byens blomstring; for andre er den triumferende tilbakekomsten til Mediciene begynnelsen på den siste fasen i kunstartene som kalles for manierisme. Mot slutten av krigen ble det holdt fredskonferanser som hadde som mål å sørge for at Tyskland aldri mer skulle få true freden i Europa. Seierherrene ble enige om at Sovjetunionen skulle ha innflytelse i Øst-Europa og Polen skulle gi fra seg områder i øst til Sovjet, og få områder i vest fra Tyskland. Joakim Hunnes (fødd 4.

RELATERTE BØKER