På vei; norsk-tysk ordliste

På vei; norsk-tysk ordliste - Elisabeth Ellingsen, Kirsti Mac Donald | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Ellingsen, Kirsti Mac Donald
DIMENSJON
7,43 MB
FILNAVN
På vei; norsk-tysk ordliste.pdf
ISBN
4408213328578

BESKRIVELSE

Ordlisten inneholder ord og uttrykk fra tektsene i tekstboken På vei (2012).Ordlisten er delt inn i to deler: Del 1 inneholder ord og uttrykk fra hvert kapittel i tekstboken. Ordene kommer i samme rekkefølge som de kommer i tekstene. I de første kapitlene er ordene listet i den formen de opptrer i. I senere kapitler, når grammatikken er forklart listes ordene i sin rotform. Del 2 er en alfabetisk liste av ordene og utrykkene.

Første del inneholder setninger og ord på norsk og albansk med henvisninger til tekstboka. Andre del inneholder ei ordliste. Pris: 145,-.

Ordene kommer i samme rekkefølge som de kommer i tekstene. I de første kapitlene er ordene listet i den formen de opptrer ... Ordlisten inneholder ord og uttrykk fra tekstene i På vei Tekstbok (2018).Ordlisten består av to deler og er lett å finne fram i: Del 1 inneholder ord og uttrykk i alle kapitlene i På vei tekstbok, med oversettelser.

RELATERTE BØKER