Norsk nå!: ordliste norsk-tigrinja

Norsk nå!: ordliste norsk-tigrinja - Gölin Kaurin Nilsen, Jorunn Fjeld | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gölin Kaurin Nilsen, Jorunn Fjeld
DIMENSJON
9,81 MB
FILNAVN
Norsk nå!: ordliste norsk-tigrinja.pdf
ISBN
8508817516681

BESKRIVELSE

Ordliste norsk-tigrinja til Norsk nå! Ordlisten følger leksjonene i tekstboka. Ordene er også samlet i en alfabetisk ordliste. Både den leksjonsvise og den alfabetiske ordlisten har henvisninger til hvilken side i tekstboka ordet forekommer første gang.

Både den leksjonsvise og den alfabetiske ordlisten har henvisninger til hvilken side i tekstboka ordet forekommer første gang. Lær norsk - tigrinja hvor som helst med din telefon eller ditt nettbrett! Forbedre dine språkkunnskaper i jobb, reise eller som en hobby! Innholdsfortegnelse 1 Personer 2 Familie 3 Bli kjent 4 På skolen 5 Land og språk 6 Lese og skrive 7 Tall 8 Klokkeslett 9 Ukedager. 10 I går - i dag - i morgen.

... Vi følger apparatet som settes i gang og menneskene som tar vare på oss når vi har vår verste dag.

RELATERTE BØKER