New flight 1; workbook

New flight 1; workbook - Berit Haugnes Bromseth, Lisbeth Wigdahl | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Haugnes Bromseth, Lisbeth Wigdahl
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
New flight 1; workbook.pdf
ISBN
1104508811275

BESKRIVELSE

Workbook inneholder oppgaver i tre vanskegrader som er tydelig merket med fargekoder. Dette vil lette differensieringsarbeidet, og hjelpe elevene i å vurdere sine egne ferdigheter. Arbeidsoppgavene er varierte og knyttet opp mot tema og tekster, og det er lagt vekt på å tydeliggjøre muligheten for bruk av digitale verktøy. Her fins også forslag til tema-/prosjektoppgaver og ekstra lesetekster til hvert kapittel.

Dette vil lette differensieringsarbeidet, og hjelpe elevene i å vurdere sine egne ferdigheter. Arbeidsoppgavene er varierte og knyttet opp mot tema og tekster, og det er lagt vekt på å tydeliggjøre muligheten for bruk av digitale verktøy. IBX User NOT ACTIVE.

Serien tilbyr tydelige differensieringsmuligheter og variasjon i tekster, oppgaver og metoder, i tillegg til trening i bruk av digitale hjelpemidler. New Flight 1 Extra. New Flight 2 Extra.

RELATERTE BØKER