Naboparet

Naboparet - Shari Lapena | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shari Lapena
DIMENSJON
8,74 MB
FILNAVN
Naboparet.pdf
ISBN
7300477586380

BESKRIVELSE

"Naboparet" er en ny internasjonalt bestselgende psykologisk spenningsroman fra forlaget som ga ut "Piken på toget" og "Jeg er pilegrim". Barnevakten avlyser i siste liten, og Anne og Marco lar sin seks måneder gamle datter, Cora, ligge hjemme og sove mens de går til naboene i huset ved siden av for å spise middag. De har med seg babycall og veksler på å gå hjem og se til henne hver halvtime.Likevel, da de kommer hjem på slutten av kvelden, står døren på gløtt, og Cora er borte ... Hva har skjedd? Hvem kan stå bak? Anne og Marco begynner å grave i hverandres historier.Vet de alt om hverandre? Kjenner de familiene sine, vennene? Og hva vet vi om naboene våre?Naboparet er en intens psykologisk spenningsroman som får hårene til å reise seg! «En ytterst fengslende historie med mange vendepunkt som vil sette leserne på en emosjonell berg-og-dal-bane. Sjokkerende avsløringer fikk meg til å bla som en gal.» - Tess Gerritsen, forfatter av bestselgeren Playing with Fire «Den nye thrilleren man har snakket mest om i 2016.» - Stylist

Barnevakten melder avbud i siste liten, og de blir enige om å gå likevel, men sikrer seg med babycall og innomstikk hver halvtime. Når de kommer hjem om natta har datteren Cora forsvunnet. "Naboparet" er en ny internasjonalt bestselgende psykologisk spenningsroman fra forlaget som ga ut "Piken på toget" og "Jeg er pilegrim".

De har med seg babycall og veksler på å gå hjem og se til henne hver halvtime. "Naboparet" er en ny internasjonalt bestselgende psykologisk spenningsroman fra forlaget som ga ut "Piken på toget" og "Jeg er pilegrim". Barnevakten avlyser i siste liten, og Anne og Marco lar sin seks måneder gamle datter, Cora, ligge hjemme og sove mens de går til naboene i huset ved siden av for å spise middag. Naboparet er en ny internasjonalt bestselgende psykologisk spenningsroman fra forlaget som ga ut Piken på toget og Jeg er pilegrim.

RELATERTE BØKER