Myldrebibelen

Myldrebibelen - Lisbeth Elkjær Øland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Elkjær Øland
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Myldrebibelen.pdf
ISBN
5333712127398

BESKRIVELSE

Et knippe kjente fortellinger fra Bibelen med detaljrike illustrasjoner i stort format. Barna skal forsøke å finne fram til et gitt antall figurer og dyr blant mylderet av detaljer. Boka er i tykk papp og egner seg både til høytlesning og for yngre barn som kan lese selv. For førskolebarn.

Åpningstider, butikken i Akersgaten: Mandag - fredag: 10-18 MyldreBibelen er en oplagt dåbs- eller fødselsdagsgave, for der er noget for alle i bogen: De helt små børn kan udforske de detaljerede og farverige billeder, og måske finde den hvide due, der gemmer sig på alle opslag. De lidt større børn kan også høre genfortællingerne og løse finde- og tælleopgaverne. I Myldrebibelen kan du sammen med små barn utforske bibelen.

Ligesom MyldeBibelen kan ... Kjøp Myldrebibelen fra Bokklubber Et knippe kjente fortellinger fra Bibelen med detaljrike illustrasjoner i stort format. Barna skal forsøke å finne fram til et gitt antall figurer og dyr blant mylderet av detaljer.

RELATERTE BØKER