Maximum

Maximum - Bjørnar Alseth, Ingvill Merete Stedøy-Johansen, Grete Normann Tofteberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Ingvill Merete Stedøy-Johansen, Grete Normann Tofteberg
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
Maximum.pdf
ISBN
8221321637668

BESKRIVELSE

Regelsamlingen gir oversikt over det faglige innholdet og aktuelle definisjoner, formler og regler i de matematiske temaene.Til hver definisjon, formel og regel er det gitt et eksempel som viser hvordan den kan brukes. Det er satt av plass slik at eleven kan gjøre egne notater, som forklaringer, flere eksempler, andre regler eller annet. Regelsamlingen er laget til bruk i ungdomsskolen og utarbeidet i tråd med gjeldende læreplan (LK 06).Regelsamlingen kan fungere som en støtte til arbeidet i mate matikk. Den kan også være et nyttig hjelpe middel på prøver og på eksamen, del 2, der alle hjelpemidler er tillatt ? også elevens egne notater.Regelsamlingen er organisert etter hovedområdene i faget:? tall og tallregning? algebra? funksjoner? geometri? målinger? statistikk? sannsynlighet

The logic of maximum likelihood is both ... Aktiv rundstrålende campingvognantenne som mottar både DAB+- og UHF-båndet. Forstyrres ikke av 4G-nettverk.

Så om du har innspill til oss, ikke nøl med å ta kontakt. Du trenger ingen kode for å komme inn i produktet.

RELATERTE BØKER