Jeg ser deg

Jeg ser deg - Clare Mackintosh | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clare Mackintosh
DIMENSJON
12,15 MB
FILNAVN
Jeg ser deg.pdf
ISBN
2507254116998

BESKRIVELSE

En dag ser Zoe Walker sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under. Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og det samme skjer neste dag. Zoe oppdager til sitt sjokk at disse kvinnene er ofre for voldelige forbrytelser. Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk. For Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret.

Ukas dikt «Hvor har jeg vært» av Arild Nyquist «Vi skulle kanskje samle oss» av Kari Bremnes; I mørketiden trenger vi kjærlighet «Så tag mit hjerte» av Tove Ditlevsen; Relaterte bøker. Samlede dikt. Jeg ser deg.

/ Din kjærlighet har bundet deg / å få oss løst igjen. "Jeg ser" av Sigbjørn Obstfelder er et dikt med en utradisjonell form som tar opp et tema som kan virke kaotisk. Følgelig med det for øye undres jeg på om formen i diktet kan være med på å understreke diktetes tema.

RELATERTE BØKER