Jeg ser deg

Jeg ser deg - Clare Mackintosh | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clare Mackintosh
DIMENSJON
10,62 MB
FILNAVN
Jeg ser deg.pdf
ISBN
8691149534390

BESKRIVELSE

En dag ser Zoe Walker sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under. Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og det samme skjer neste dag. Zoe oppdager til sitt sjokk at disse kvinnene er ofre for voldelige forbrytelser. Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk. For Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret.

Hvis det ikke er gutt møter jente, så er det gutt forfølger jente. Gutt dreper jente.

Sitt gjerne i ... «Jeg ser deg» går med åpne øyne rett inn i klisjeene. Dokumentarfilm som prøver å være balansert, men som likevel havner på den klarsyntes side. Jeg ser, jeg ser … Jeg er vist kommet på en feil klode! Her er så underligt … Relaterte artikler.

RELATERTE BØKER