Ingen kniver på kjøkkenet i denne byen

Ingen kniver på kjøkkenet i denne byen - Khaled Khalifa | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Khaled Khalifa
DIMENSJON
11,3 MB
FILNAVN
Ingen kniver på kjøkkenet i denne byen.pdf
ISBN
4882951105760

BESKRIVELSE

Fortelleren i romanen ble født i 1963, samme året som Baath-partiet kom til makten i Syria ved et kupp. Handlingen strekker seg inn i vårt århundre og skildrer familiens liv i Aleppo under diktatoren Hafez al-Assad og senere hans sønn Bashar, et samfunn styrt av frykt og kontroll. Søsteren Sawsan er lidenskapelig og løssluppen, flørter med militsen, det styrende partiet og religionen. Onkelen Nizar er homofil, en legning han kan leve ut i utlandet, men må skjule i hjemlandet. I den engang så vakre byen Aleppo ender familien i tragedie og ruin. Sawsan og søsknene blir gradvis traumatiserte, og livene deres ødelegges av et brutalt regime. Romanen forteller om Syrias politiske kollaps som har pågått over flere tiår. Gjennom tre generasjoner følger romanen familien, venner, fiender og elskere. Aleppo er romanens sentrale karakter, en gang en metropol for rikdom, makt og kultur, nå i ruiner. Ingen kniver på kjøkkenet i denne byen er en dragende og velskrevet fortelling. Khalifas litterære språk er frodig og elegant, og han forteller om byen med stor intensitet.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Fortelleren i romanen ble født i 1963, samme året som Baath-partiet kom til makten i Syria ved et kupp. Ingen kniver på kjøkkenet i denne byen. Khaled Khalifa; Oda M.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Ingen kniver på kjøkkenet i denne byen av Khaled Khalifa (ISBN 9788253041384) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER