Godt lest 1: skrivebok

Godt lest 1: skrivebok - Ellen Hanssen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Hanssen
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Godt lest 1: skrivebok.pdf
ISBN
1758018093070

BESKRIVELSE

Godt lest er begynnerbøker i norsk og samfunnskunnskap for fremmedspråklige voksne som har leseferdigheter, men som ikke har gått mange år på skole i hjemlandet. Bøkene gir også repetisjon og påbygging for tidligere analfabeter som har vært gjennom Alfa 1- og Alfa 2-bøkene. Godt lest er for spor 1, nivå A1 og A2. Formålet med Godt lest-bøkene, sammen med Godt sagt Bildeordbok, er å bygge opp et anvendelig dagligspråk hos elevene og gi dem de kunnskapene og ferdighetene de trenger for å klare Norskprøve 1 og 2. Godt lest 1 har tekster og oppgaver på A1-nivå og Godt lest 2 har tekster og oppgaver på A2-nivå. Godt lest-bøkene er en del av Godt sagt-pakken, som gir voksne innvandrere med liten skolebakgrunn språk og kunnskaper nok til å klare seg i dagliglivet og fungere aktivt i det norske samfunnet.

Godt lest er begynnerbøker i norsk og samfunnskunnskap for fremmedspråklige voksne som har leseferdigheter, men som ikke har gått mange år på skole i hjemlandet. Bøkene gir også ... GODT SAGT og GODT LEST-samlingen består av: Bildeordboka GODT SAGT med to CDer Bildeordboka for PENpal Bildeordboka i digital utgave Dataøvinger til Bildeordboka GODT LEST 1 Lesebok med tre CDer, og Skrivebok GODT LEST 2 Lesebok med tre CDer, og Skrivebok Ordlister på engelsk, arabisk somalisk, kurdisk, farsi, thai GODT SAGT Lytteboka Fire CDer til Lytteboka GODT SAGT Prøveboka med én CD ... Tittel: Godt lest 1 Skrivebok, Forfatter: Hanssen, Ellen, Omtale: Godt lest er begynnerbøker i norsk og samfunnskunnskap for fremmedspråklige voksne som har leseferdigheter, men som ikke har gått mange år på skole i hjemlandet.

d-bok Lærer. Godt sagt og Godt lest Lærerens bok.

RELATERTE BØKER