Før himmelen roper deg hjem

Før himmelen roper deg hjem - Eva Mjøen Brantenberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Mjøen Brantenberg
DIMENSJON
11,8 MB
FILNAVN
Før himmelen roper deg hjem.pdf
ISBN
7019720536159

BESKRIVELSE

"Før himmelen roper deg hjem" er en historisk roman fra Vestfold, med hendelser fra siste del av 1700 -tallet. Boken bygger på autentisk materiale og solid kildegransking. Historien er spunnet rundt Maria Haakonsdatters liv. Dette er en roman om hverdagsmenneskene som har gått foran oss, de som har bygget landet med sitt slit og liv. Utgangspunktet er Medø Gård på Tjøme i Vestfold, der vi møter Maria Haakonsdatter og får følge hennes liv gjennom sorg og savn, bygdeslarv og barselfare, kjærlighet og tap.

Liker du å drømme deg bort til en annen tid og samtidig lære historie mens du leser? Her er 12 norske historiske romaner som utgis i høst. Les mer.

Eva Mjøen Brantenberg (Innbundet) 259 kr. Kjøp Fra jorden roper blodet.

RELATERTE BØKER