Før himmelen roper deg hjem

Før himmelen roper deg hjem - Eva Mjøen Brantenberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Mjøen Brantenberg
DIMENSJON
3,60 MB
FILNAVN
Før himmelen roper deg hjem.pdf
ISBN
6609457499184

BESKRIVELSE

"Før himmelen roper deg hjem" er en historisk roman fra Vestfold, med hendelser fra siste del av 1700 -tallet. Boken bygger på autentisk materiale og solid kildegransking. Historien er spunnet rundt Maria Haakonsdatters liv. Dette er en roman om hverdagsmenneskene som har gått foran oss, de som har bygget landet med sitt slit og liv. Utgangspunktet er Medø Gård på Tjøme i Vestfold, der vi møter Maria Haakonsdatter og får følge hennes liv gjennom sorg og savn, bygdeslarv og barselfare, kjærlighet og tap.

Boken bygger på autentisk materiale og solid kildegransking. Historien er spunnet rundt Maria Haakonsdatters liv.

Dette er en roman om hverdagsmenneskene som har gått foran oss, de som har bygget landet med sitt slit og liv. Før himmelen roper deg hjem: Forfattermøte med Eva Mjøen Brantenberg Kjærligheten til Tjøme gjorde at Eva Mjøen Brantenberg skrev Medø gårds historie. Boka ble til i løpet av fire år med kildegransking og forteller om Maria Haakonsdatters dramatiske liv på 1700-tallet , et liv gjennom sorg og savn, bygdeslarv og barselfare, kjærlighet og tap. Heidi Berg Kjuus fra Horten bibliotek møter Eva Mjøen Brantenberg til samtale om denne historiske romanen fra Vestfold.

RELATERTE BØKER