Forebygging, rehabilitering og omsorg

Forebygging, rehabilitering og omsorg Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,74 MB
FILNAVN
Forebygging, rehabilitering og omsorg.pdf
ISBN
3997606601512

BESKRIVELSE

Forebygging, rehabilitering og omsorg er skrevet for deg som tar videreutdanning i eldreomsorg på Fagskolen HS.Boka dekker temaene forebyggende arbeid i forhold til eldre, rehabilitering og vedlikeholdende arbeid - og omsorg og verdighet. Den er organisert som en artikkelsamling med artikler av norske og danske fagfolk. Alle artiklene er på norsk. Forebygging, rehabilitering og omsorg inngår i en serie på fire bøker, som til sammen dekker læreplanen til videreutdanning i eldreomsorg. De tre andre bøkene heter "Aldring og livsvilkår", "Organisering og yrkesutøvelse" og "Sykdommer hos eldre".Bokaer også aktuell for andre utdanninger innenfor helsesektoren, samt som faglig oppdatering for fagfolk som arbeider innen eldreomsorgen.

Informasjon om korona og kommunens tiltak tirsdag 2. juni, kl 13:15 Kalender.

Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere. Opptrappingsplanen for habilitering og rehabilitering 2017-19 har avsatt midler og beskrevet tiltak for å styrke habiliterings- og rehabiliteringstilbudet i kommunene. Det er et mål at flere slike oppgaver skjer i kommunen der brukeren bor.

RELATERTE BØKER