Ester

Ester - Angela Hunt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Angela Hunt
DIMENSJON
10,75 MB
FILNAVN
Ester.pdf
ISBN
4041557815571

BESKRIVELSE

Når en ambisiøs enehersker truer jødene med folkemord, tvinges en uerfaren, ung og vakker dronning til å ta et standpunkt for seg selv og folket sitt. New York Times-bestselgende forfatter Angela Hunt, berømt for sine bibelske romaner, gir nytt liv til fortellingen om Ester i denne dramatiske og følsomme skildringen.Xerxes, kongen av Persia, sender ut en befaling om at alle vakre, unge kvinner, skal føres til palasset. Det resulterer i at Hadassa, en foreldreløs jødisk pike som bor i Susan, blir ført til den hedenske kongens palass. Etter måneder med forberedelser blir den jenta perserne kjenner som Ester, ført fram for kongen. Hun vinner kongens hjerte og blir kronet til dronning. Men fordi situasjonen hennes er uviss, holder hun sine etniske røtter skjult helt til hun får høre at en ond og ambisiøs mann med list har fått kongens tillatelse til å utrydde alle jøder - både ung og gammel, mektig og forsvarsløs. Bevisst bryter hun en gammel persisk lov og risikerer livet for å redde folket sitt ... og for å bevege ektemannens hjerte.

Hilja Ester tuli nimeensä. Velkommen til Ester Royal. I mer enn 50 år har vi vært litt mer enn middels opptatt av at du skal være fin på håret.

I den resulterande esterbryggan kommer R'-gruppen från alkoholen. Estrarna namnges genom att stammen i alkoholens namn (till exempel et- i etanol) sätts ihop med -yl- och namnet på syrans anjon. Ester, any of a class of organic compounds that react with water to produce alcohols and organic or inorganic acids.

RELATERTE BØKER