Ester

Ester - Angela Hunt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Angela Hunt
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Ester.pdf
ISBN
2208016393975

BESKRIVELSE

Når en ambisiøs enehersker truer jødene med folkemord, tvinges en uerfaren, ung og vakker dronning til å ta et standpunkt for seg selv og folket sitt. New York Times-bestselgende forfatter Angela Hunt, berømt for sine bibelske romaner, gir nytt liv til fortellingen om Ester i denne dramatiske og følsomme skildringen.Xerxes, kongen av Persia, sender ut en befaling om at alle vakre, unge kvinner, skal føres til palasset. Det resulterer i at Hadassa, en foreldreløs jødisk pike som bor i Susan, blir ført til den hedenske kongens palass. Etter måneder med forberedelser blir den jenta perserne kjenner som Ester, ført fram for kongen. Hun vinner kongens hjerte og blir kronet til dronning. Men fordi situasjonen hennes er uviss, holder hun sine etniske røtter skjult helt til hun får høre at en ond og ambisiøs mann med list har fått kongens tillatelse til å utrydde alle jøder - både ung og gammel, mektig og forsvarsløs. Bevisst bryter hun en gammel persisk lov og risikerer livet for å redde folket sitt ... og for å bevege ektemannens hjerte.

Til minne om Ester og redningen fra undergangen innstiftet jødene festen Purim (Ester 9,20-28). Kvinnesyn og folkemord Esters bok er på mange måter en fortelling som kan undre moderne mennesker. Ester names are derived from the parent alcohol and the parent acid, where the latter may be organic or inorganic.

Se hele profilen på LinkedIn og finn Esters forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Ester (bibelsk person) - hovedpersonen i Esters bog; Dette er en artikel med en flertydig titel. Det vil sige en artikel, der alt efter betydning henviser til andre artikler med det egentlige indhold.

RELATERTE BØKER