En mann går inn på en bar

En mann går inn på en bar - Lee Child | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
5,60 MB
FILNAVN
En mann går inn på en bar.pdf
ISBN
9371466440613

BESKRIVELSE

Jack Reacher, tidligere militærpoliti, ensom ulv, rettferdighetens forkjemper, er en av vår tids mest ikoniske helter.Etter å ha skrevet en lang rekke romaner, samler nå Lee Child alle sine noveller i ett bind. Lest i rekkefølge, kaster disse fortellingene lys over Reachers fortid og avslører hvordan han vokste opp og utviklet seg til den helstøpte karakteren som har vunnet så mange leseres beundring.

I stedet for å benytte repet han har hengende fra en bjelke på kjøkkenet, velger han den lette utveien: å drikke seg i hjel. Kjøp En mann går inn på en bar fra Norske serier Jack Reacher - tidligere militærpoliti, ensom ulv, rettferdighetens forkjemper - er en av vår tids mest ikoniske helter. Etter å ha skrevet en lang rekke romaner, samler nå Lee Child alle sine noveller i ett bind. En mann går inn i en bar, bestiller 21 drammer og begynner å drikke dem så fort han kan.

Utgitt: Cappelen Damm lyd, 2019 Lengde: 9 t. 56 min.

RELATERTE BØKER