Don Rosa; bok 2

Don Rosa; bok 2 - Don Rosa | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Don Rosa
DIMENSJON
7,74 MB
FILNAVN
Don Rosa; bok 2.pdf
ISBN
2188543657357

BESKRIVELSE

I tillegg til artikler om tegneserieskaperen Don Rosa inneholder boka historiene: Krokodillejegeren, Skattenuten, Tilbake til Gufseplassen, Nostrildamus' forbannelse, Kong Skrue av Skrueriket, På et sølvfat, Rottefangeren, Penger i grevens tid, En gullgruve, samt fire historier forfattet av andre.

Totalkarakter 4,2 / 5 ... I tillegg til artikler om tegneserieskaperen Don Rosa inneholder boka historiene: Hagefrisøren, Tidstyvene, Høyt oppe og langt nede, Skatt i glass og ramme, Tilbake i Xanadu, Drama i tårnet, Gulløya, Sterke Tor slår til igjen, og Pelldegvekk-krigen. Keno Don Hugo Rosa (født 29. juni 1951, Louisville, Kentucky) er en amerikansk tegneserieskaper og -forfatter, i Norge kjent for sine historier i bladet Donald Duck & Co.Han er av mange blitt betegnet som arvtageren til Carl Barks..

Walt Disney Uncle Scrooge and Donald Duck. Don Rosa Library 3.

RELATERTE BØKER