Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?

Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? - Johan Harstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Harstad
DIMENSJON
12,90 MB
FILNAVN
Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?.pdf
ISBN
5293400510138

BESKRIVELSE

Aktuell som tv-serie! Lansert med brask og bram i USA!Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? er en roman om å være elsket og om å ville være usynlig. Om Færøyene, om romfart og månelandinger, om vanskelighetene ved å bygge en båt, om svensk popmusikk på nittitallet, om havet og dem som har krysset det.Boka er oversatt til flere språk, ikke minst engelsk, og ble lansert i stor stil i USA sommeren 2011. Harstad turnerte da en hel måned i Statene.

Dette er den offisielle Facebooksiden for tv-serien Buzz Aldrin, hvor ble det... TV-anmeldelse: Glimt av storhet. Første episode av «Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?» er som en velkomponert godtepose av drama, foto, skuespill og soundtrack. Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? (tv-serie).

Harstads første roman tar for seg et menneske som nærmest er besatt av tanken på å være livets evige toer, hans forsøk på å leve et anonymt liv som gartner, langt borte fra all verdens oppmerksomhet og utforskingen av en måte å leve uten å benytte seg av sitt store talent som utvilsomt ville ha ... Mattias er besatt av tanken på å være livets evige toer. Hans store helt er astronauten Buzz Aldrin, det andre mennesket på månen.

RELATERTE BØKER