Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?

Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? - Johan Harstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Harstad
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?.pdf
ISBN
5054457561990

BESKRIVELSE

Aktuell som tv-serie! Lansert med brask og bram i USA!Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? er en roman om å være elsket og om å ville være usynlig. Om Færøyene, om romfart og månelandinger, om vanskelighetene ved å bygge en båt, om svensk popmusikk på nittitallet, om havet og dem som har krysset det.Boka er oversatt til flere språk, ikke minst engelsk, og ble lansert i stor stil i USA sommeren 2011. Harstad turnerte da en hel måned i Statene.

Glede! Johan Harstad er en norsk forfatter som gjorde braksuksess med romanen Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? (2005). I 2008 vant han Brageprisen for beste barne- og ungdomsroman med boken Darla - 172 timer på månen.

What with all the praise, Harstad's previous short story collection has now been published. The stories in Ambulanssi (Ambulance) are melancholy plunges into the seemingly monotone lives of ordninary people whose inner life is anything but monotone. Buzz Aldrin- hvor ble det av deg i alt mylderet Av Johan Harstad Lydbokforlaget 2016/ Gyldendal 2005 Spilletid 19:15 / 633 sider Lest av Ingar Kristiansen Lydfil fra forlaget/ biblioteksbok ...

RELATERTE BØKER