Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?

Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? - Johan Harstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Harstad
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?.pdf
ISBN
4911894127272

BESKRIVELSE

Aktuell som tv-serie! Lansert med brask og bram i USA!Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? er en roman om å være elsket og om å ville være usynlig. Om Færøyene, om romfart og månelandinger, om vanskelighetene ved å bygge en båt, om svensk popmusikk på nittitallet, om havet og dem som har krysset det.Boka er oversatt til flere språk, ikke minst engelsk, og ble lansert i stor stil i USA sommeren 2011. Harstad turnerte da en hel måned i Statene.

Om Færøyene, om romfart og månelandinger, om vanskelighetene ved å bygge en båt, om svensk popmusikk på nittitallet, om havet og dem som har krysset det. With Pål Sverre Hagen, Bjarne Henriksen, Giggi Yazicioglu, Annfinnur Heinesen. A man which is almost obsessed by being anonymous, and never the best in anything.

Mattias har sangstemme som ein gud, men nektar å syngja offentleg. Han er nemleg nøgd med å leva i bakgrunnen, med ein jobb som gartnar og med ein sambuar som han egentleg er glad i, men som han likevel er blitt ganske likegyldig til. Mattias blir født samme dag som månelandingen finner sted i 1969, og allerede som barn bestemmer han seg for å leve som sitt forbilde, Buzz Aldrin, det andre mennesket på månen.

RELATERTE BØKER