Barnas store blå ordbok

Barnas store blå ordbok Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,1 MB
FILNAVN
Barnas store blå ordbok.pdf
ISBN
2257982219500

BESKRIVELSE

Ordboka har samme perspektiv og vinkling i sin introduksjon og presentasjon av det engelske språket som det skolen legger opp til. Leseren skal oppdage gleden av å kunne forstå og praktisere et annet språk enn norsk, samtidig som hun skal lære å bruke og finne fram i ei ordbok. I denne ordboka er oppslagsordene oversatt til norsk, mens definisjoner og eksempler er på engelsk.

utgave Veil. pris: kr 229.00 Title: Barnas store blå ordbok - norsk, Author: Kunnskapsforlaget ANS, Name: Barnas store blå ordbok - norsk, Length: 11 pages, Page: 1, Published: 2013-05-07 Issuu company logo Issuu Kjøp 'Barnas store blå ordbok, nynorsk' av Bodil Aurstad fra Norges raskeste nettbokhandel.

... Ordboka har samme perspektiv og vinkling i sin introduksjon og presentasjon av det engelske språket som det skolen legger opp til.

RELATERTE BØKER