Amerikanske tilstander

Amerikanske tilstander - Henrik H. Langeland, John Erik Riley, Mattis Øybø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik H. Langeland, John Erik Riley, Mattis Øybø
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
Amerikanske tilstander.pdf
ISBN
4093601090457

BESKRIVELSE

En original og innholdsrik antologi med forfatterintervjuer og utvalgte oversatte noveller som gir deg innblikk i amerikansk litteratur akkurat nå. I denne boka har Henrik Langeland, John Erik Riley og Mattis Øybø intervjuet et spennende utvalg nålevende amerikanske forfattere. Gjennom disse samtalene får leseren en unik oversikt over og et helt ferskt innblikk i amerikansk skjønnlitteratur i perioden mellom andre verdenskrig og krigen mot terror.De intervjuede er: Richard Powers, Don DeLillo, David F. Wallace, Joan Didion, Tom Wolfe, Jonathan Franzen, George Saunders, Lorrie Moore, William T. Vollmann, Chuck Palahniuk, Bret Easton Ellis, Cythia Ozick og Dave Eggers. De fleste av dem har bøker som er kommet på norsk nylig. I boka finnes det også nyoversatte noveller av George Saunders, Lorrie Moore, William Vollmann og Chuck Palahniuk, foruten korte biografier.Henrik Langeland er forfatter og tidligere redaktør av tidsskriftet Vinduet,John Erik Riley og Mattis Øybø er forfattere og forlagsfolk.

Interessen for cheerleading og lacrosse er på full fart oppover i Oslo. Med sommerens EM i sikte trener Lotte Claussen (21 år, i front) med Viqueens Spirit i klubbens hall på Ryen. Akk ja, det er harde tider; mer av «amerikanske tilstander» til Norge? KOMMENTAR: Amerikanerne har fått det dårligere.

1K likes. Anders Giæver bor i New York høsten 2016 for å dekke den amerikanske valgkampen for VG. Med amerikanske tilstander i erstatningsretten forbinder vi gjerne at det gis kompensasjon i penger for nesten enhver skade eller ulempe som noen blir påført, at erstatningene kommer opp i svimlende beløp, at advokatene driver oppsøkende virksomhet for å få tak i saker, og at de selv legger beslag på en betydelig del av erstatningsbeløpene når de skadelidte vinner. "Amerikanske tilstander ...

RELATERTE BØKER