Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det

Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det - Audun Mortensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Mortensen
DIMENSJON
7,91 MB
FILNAVN
Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det.pdf
ISBN
8167072429792

BESKRIVELSE

I denne boka forsøker en 23 år gammel person å 'utforske'/vurdere mulige årsaker til og/eller virkningen/relevansen av diverse følelser, traumer, (drømme-/fortids-/framtids-) scenarier, spørsmål, fenomener. Et av diktene handler om Angelina Jolie. Inneholder tidligere upublisert ekstramateriale.

Bruken av en jeg-forteller kan for eksempel ha følgende virkninger: Subjektivt perspektiv: Jeg-fortelleren gir et subjektivt og personlig syn på begivenhetene, som kommer fram gjennom... - Jeg pleier å forklare det sånn; hvis man hiver en frosk oppi en gryte med vann og setter på plata, så tilpasser frosken seg gradvis temperaturen. Selv om dette kan vise seg på mange måter, er det noen tegn som kan være gode indikasjoner på at du er i ferd med å glemme deg selv i forholdet Siden 2016 er det påvist seks tilfeller av skrantesyke hos elg i Norge.

I beskrivelsen av bollene stod det at de blir like lette og luftige som... Men etter Utøya tør jeg ikke å ha ansvaret for en skoleklasse i tilfelle noe lignende skulle skje igjen. - Jeg kaller meg heller folkevalgt.

RELATERTE BØKER