Ulvens skjulte liv

Ulvens skjulte liv - Jim Dutcher, Jamie Dutcher | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jim Dutcher, Jamie Dutcher
DIMENSJON
10,66 MB
FILNAVN
Ulvens skjulte liv.pdf
ISBN
3685826951297

BESKRIVELSE

Jim og Jamie Dutcher slår hull på mytene og setter kjensgjerningene på plass i denne viktige og fengslende boken om ulv. De campet midt i den ville ulveflokken i seks år og forteller en historie som er like spennende og unik som dyret den omhandler. Illustrert med fantastiske fotografier fra Sagtannflokkens dagligliv, får vi vite alt om disse hemmelighetsfulle individene. Fra et større perspektiv, beskriver forfatterne også historien om gjeninnføringen av ulv i Yellowstone Nasjonalpark og om kaskaden av positive ringvirkninger som fulgte. Ulvens tilbakekomst har revitalisert hele økosystemet. Vi blir også gjort kjent med nye og fascinerende vitenskapelige gjennombrudd, gjort av biologer som samarbeider med gårdbrukere og jegere for å finne nye løsninger i arbeidet med å begrense konflikter og oppmuntre til sameksistens.

Stipendene er på opptil 50 000 kroner for heltidsstudenter, ... Ulv, canis lupus, rovdyrart i hundefamilien. Kalles også varg, skrubb og gråbein.

... See posts, photos and more on Facebook. Pris: 171,-. innbundet, 2013.

RELATERTE BØKER