Ulvens skjulte liv

Ulvens skjulte liv - Jim Dutcher, Jamie Dutcher | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jim Dutcher, Jamie Dutcher
DIMENSJON
12,54 MB
FILNAVN
Ulvens skjulte liv.pdf
ISBN
6367526862011

BESKRIVELSE

Jim og Jamie Dutcher slår hull på mytene og setter kjensgjerningene på plass i denne viktige og fengslende boken om ulv. De campet midt i den ville ulveflokken i seks år og forteller en historie som er like spennende og unik som dyret den omhandler. Illustrert med fantastiske fotografier fra Sagtannflokkens dagligliv, får vi vite alt om disse hemmelighetsfulle individene. Fra et større perspektiv, beskriver forfatterne også historien om gjeninnføringen av ulv i Yellowstone Nasjonalpark og om kaskaden av positive ringvirkninger som fulgte. Ulvens tilbakekomst har revitalisert hele økosystemet. Vi blir også gjort kjent med nye og fascinerende vitenskapelige gjennombrudd, gjort av biologer som samarbeider med gårdbrukere og jegere for å finne nye løsninger i arbeidet med å begrense konflikter og oppmuntre til sameksistens.

Illustrert med fantastiske fotografier fra Sagtannflokkens dagligliv, får vi vite alt om disse hemmelighetsfulle individene. Fra et større ... Kjøp Ulvens skjulte liv fra Norske serier Jim og Jamie Dutcher slår hull på mytene og setter kjensgjerningene på plass i denne viktige og fengslende boken om ulv.

Resultat ... Ulvens hemmelige liv. Forfatter(e): Elli H.

RELATERTE BØKER