Spionenes arv

Spionenes arv - John Le Carré | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Le Carré
DIMENSJON
12,11 MB
FILNAVN
Spionenes arv.pdf
ISBN
7939421050072

BESKRIVELSE

Peter Guillam, trofast kollega av George Smiley i den britiske etterretningstjenesten, mottar et brev fra sin gamle arbeidsgiver. Årsak? Hans fortid i den kalde krigen har kommet tilbake for å hjemsøke ham. Etterretningsoperasjoner som en gang ga en smak av det hemmelige London, og involverte karakterer som Alec Leamas, Jim Prideaux, George Smiley og Peter Guillam selv, skal granskes. Det er langt fra bare gode minner som vekkes til live.

Peter Guillam, trofast kollega av George Smiley i etterretningstjenesten, mottar plutselig et brev fra sin gamle arbeidsgiver. Hans fortid i den kalde krigen hjemsøker ham.

På sidene som følger, gjør jeg mitt beste for å gi en sannferdig beretning om min rolle i den britiske villedende operasjonen med kodenavn Vindfall, ... Spionenes arv (Innbundet) av forfatter John le Carré. Krim og spenning.

RELATERTE BØKER