Spionenes arv

Spionenes arv - John Le Carré | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Le Carré
DIMENSJON
6,30 MB
FILNAVN
Spionenes arv.pdf
ISBN
4950018603313

BESKRIVELSE

Peter Guillam, trofast kollega av George Smiley i den britiske etterretningstjenesten, mottar et brev fra sin gamle arbeidsgiver. Årsak? Hans fortid i den kalde krigen har kommet tilbake for å hjemsøke ham. Etterretningsoperasjoner som en gang ga en smak av det hemmelige London, og involverte karakterer som Alec Leamas, Jim Prideaux, George Smiley og Peter Guillam selv, skal granskes. Det er langt fra bare gode minner som vekkes til live.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, CD, E-bok, Heftet | 9788202561987 Peter Guillam, trofast kollega av George Smiley i den britiske etterretningstjenesten, mottar et brev fra sin gamle arbeidsgiver. Årsak? Hans fortid i den kalde krigen har kommet tilbake for å hjemsøke ham.

Se flere bøker fra John le Carré. Spionenes arv (Innbundet) av forfatter John le Carré. Pris kr 332 (spar kr 47).

RELATERTE BØKER