Mumiens forbannelse

Mumiens forbannelse - Franklin W. Dixon | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franklin W. Dixon
DIMENSJON
11,17 MB
FILNAVN
Mumiens forbannelse.pdf
ISBN
1364287736976

BESKRIVELSE

Frank og Joe er på ferie i Egypt, da en kjent oppdager blir funnet myrdet. Han påstod å ha funnet veien til Gullmumiens gravkammer, og ha laget et kart, men dette er nå forsvunnet. Imidlertid har oppdagerens kjæreste, en verdensberømt modell, dukket opp med et kart. Hun er på vei ut i ørkenen for å finne skatten. Hardy-guttene blir med modellen under dekke av å være kjendisjournalister. Underveis blir flere drept, og oppdraget blir mer og mer farlig. Hviler det en forbannelse over den gamle mumien og skatten? Oversetter: Astrid Martinussen Almaas

Men den første kvelden showet finner sted, kutter King forseglingene ... Mumiens mysterium Tom Egeland Ungdomsbok, 12-16 år 397 sider Aschehoug ... En forbannelse som ikke bare betyr døden for Robert og moren, men også for millioner av mennesker bosatt langs Middelhavets kyster.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-15 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Frank og Joe er ... Mumien (orig.The Mummy) er en amerikansk skrekk- og eventyrfilm, skrevet og regissert av Stephen Sommers, med Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah og Kevin J. O'Connor i hovedrollene, og Arnold Vosloo i tittelrollen som den animerte mumien.

RELATERTE BØKER