Meir lesing i faga

Meir lesing i faga - Gerd Fredheim, Marianne Trettenes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Fredheim, Marianne Trettenes
DIMENSJON
8,52 MB
FILNAVN
Meir lesing i faga.pdf
ISBN
4599032653329

BESKRIVELSE

MEIR Lesing i faga tek opp tråden frå Lesing i faga, men kan brukast sjølv om elevane ikkje har arbeidd med den fyrste boka. MEIR Lesing i faga lærer elevane korleis dei kan betre leseforståinga si, slik at dei lettare kan lese for å lære i faga matematikk, RLE, naturfag og samfunnsfag. MEIR Lesing i faga gir systematisk øving i å lese ulike element i ein fagtekst og set søkjelyset på kva som kan vere nyttig å gjere både før, under og etter lesinga. Boka inneheld to modelleringstekstar, 22 fagtekstar og fire sluttekstar til bruk i vurderingsarbeidet.

trinn i norsk, naturfag og samfunnsfag. MER Lesing i fagene tar opp tråden fra Lesing i fagene, men kan brukes selv om elevene ikke har jobbet med den første boka. MER Lesing i fagene lærer elevene hvordan de kan øke sin leseforståelse slik at de lettere kan lese for å lære innenfor fagene matematikk, RLE, naturfag og samfunnsfag. Betegnelse: Denne boken lærer elevene hvordan de kan øke sin leseforståelse slik at de lettere kan lese for å lære.

Tekstene gir også trening i utvikling av muntlig kompetanse. START Lesing og skriving i faga tar utgangspunkt i kompetansemål etter 4.

RELATERTE BØKER