Mannen med den grønne bilen

Mannen med den grønne bilen - Ann Hilde Bolstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Hilde Bolstad
DIMENSJON
3,21 MB
FILNAVN
Mannen med den grønne bilen.pdf
ISBN
3407444939318

BESKRIVELSE

Snakker du med barnet ditt om at ikke alle voksne har ærlige hensikter? At poden aldri må bli med fremmede, uansett om den voksne lokker med godteri, spill eller nyfødte kattunger? .Noen foreldre synes det er vanskelig, fordi de ikke finner de .rette" ordene. Eller fordi de ikke vet hva de skal si når barnet sier HVORFOR. . .Mannen med den grønne bilen er en spenningsbok som hjelper barnet ditt til å forstå og huske at det er farlig å bli med fremmede. .I boken møter Nora, Lukas og Sverre mannen med den grønne bilen. Han er superhyggelig, og så sier han at han har nyfødte kattunger, hundevalper OG masse sjokolade. Lukas og Nora hopper gladelig inn i bilen, mens Sverre følger regelen om ikke å bli med fremmede. Mannen viser seg å være veldig, veldig ekkel. Men på en barnevennlig måte. Det vi voksne er redde for skal skje, er byttet ut med slavearbeid, brød med mugg og en bæsjeluke full av mannens bæsj. Altså, ingen pedofili og den slags. .Hvordan det går med Lukas og Nora kan du lese om i Mannen med den grønne bilen. Hint: happy ending, men bare fordi Sverre følger regelen om å gå rett hjem etter skolen.

Filmen er basert på en roman med samme tittel av forfatteren Stephen King gammel_mann: For en stund siden fikk jeg en del gode råd rundt det å kjøpe en Voyager, og nå tyder mye på at jeg skal kjøpe den bilen. Den skal være klar i juli.

Sverre Simones (85) ... (85) kjøpte den grønne IFA F9 på Notodden i 1954.

RELATERTE BØKER