Lørdagsstubber

Lørdagsstubber - Alf Prøysen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Prøysen
DIMENSJON
3,67 MB
FILNAVN
Lørdagsstubber.pdf
ISBN
1202168087669

BESKRIVELSE

Alf Prøysen skrev kortnoveller i Arbeiderbladet de siste tyve årene av sitt liv, 753 "lørdagsstubber" i alt. Her kommer de for første gang i samlet utgave. Nå står dikteren fram i helfigur, i et bind som vil glede og overraske mange."Et storverk i norsk litteratur", skriver redaktøren Jan Erik Vold i sitt fyldige etterord, som trekker tråder til Vesaas og Dante, Johan Borgen og Wergeland. Dikterens mor sa: "Hæin har skrivi om oss æille. Akkurat som vi er."I 2014 er det 100 år siden Alf Prøysen ble født, og Tiden markerer jubileet med å utgi Alf Prøysens lørdagsstubber, for første gang samlet i ett bind og i kronologisk rekkefølge.

november 1970 i Oslo) var en norsk visesanger og forfatter som var aktiv fra 1945 til han døde i 1970.Han arbeidet i flere ulike medier: bøker, aviser, scene, grammofonplater, radio og TV, og var også oversetter. Mange av sangene og fortellingene hans er blitt folkeeie i Norge. Lørdagsstubber.

Nå står dikteren fram i helfigur, i et bind som vil glede og overraske mange. Kjøp Lørdagsstubber fra Bokklubber AlfPrøysen skrev kortnoveller i Arbeiderbladet de siste tyve årene av sitt liv, 753 'lørdagsstubber' i alt. Her kommer de for første gang i samlet utgave.

RELATERTE BØKER