Langt av sted

Langt av sted - Peter Stamm | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Stamm
DIMENSJON
8,52 MB
FILNAVN
Langt av sted.pdf
ISBN
4920133947179

BESKRIVELSE

«Om dagen la man knapt merke til buskene som skilte tomten fra naboens, de gikk i ett med alt det grønne, men når solen sank og skyggene ble lengre, var det som om de vokste til en mur som ble stadig mer uoverstigelig, til det siste lyset i hagen endelig var forsvunnet og hele den kvadratiske gressplenen lå i skyggen, et mørkt fangehull som det ikke lenger fantes noen vei ut av.»En varm sensommerkveld. Astrid, Thomas' kone, har nettopp gått inn for å se etter barna. Thomas vil drikke ut det halvfulle vinglasset, men nøler, svinger vinen rundt, og setter det ned igjen. Så reiser han seg, og med et forundret smil om munnen forlater han huset, sin kone og sine to barn, og blir borte. Astrid spør seg først hvor han har blitt av, når han kommer tilbake, og til sist om han i det hele tatt lever.Noen hver kjenner ønsket om å forsvinne, tanken på å legge av seg det gamle livet, å kunne være en annen, kanskje en selv. Peter Stamm er en mester i å skildre slike drømmer som samtidig forlokker og forskrekker, som innebærer en behagelig mulighet og et forferdelig tap. Langt av sted er en roman om det ene øyeblikket som setter spørsmålstegn ved vårt eget liv.

MUR 3-2006 41 hjemmeværende kone og to unger på begynnelsen av 70-tallet. Konstel-lasjonen virker for de innvidde tem-melig anakronistisk.

På et sted med det vanskelige navnet Ceavccageadge finner du Mortensnes natur- og kultursenter med samiske kulturminner. H2: Langt av sted 21. desember 2017 Kristian Johannessen H2 H2 , junior , seriekamp 2017-18 Herrer 2 dro søndag (17.12) så langt det går an i Oslo og Akershus Bandyregion for å spille kamp mot Holeværingen. Avstandskalkulator Bruk applikasjonen vår til å beregne avstanden mellom to byer eller to steder i Norge, Europa eller hvor som helst i verden.

RELATERTE BØKER